Future Work Awards

Tätä on odotettu! Future Work Awards on kilpailu, joka nostaa esiin kotimaisen työympäristösuunnittelun parhaimmistoa. Minkälainen on toimisto, joka kestää aikaa ja tulevaisuutta? Miten vastuullisuus, hyvinvointi tai teknologia on huomioitu työympäristössä?

Vuosittain järjestettävä Future Work Awards on tarkoitettu sisustussuunnittelun ja -arkkitehtuurin ammattilaisille. Future Work Awards huomioi laajasti tämän hetken työympäristöjen kulmakivet. Pian julkaistaviin kilpailukategorioihin voit ilmoittaa saman vuoden aikana valmistuneita työympäristökokonaisuuksia.

Stay tuned! Kerromme pian lisää!

Haluatko kuulla ensimmäisenä sisustussuunnitteluun ja -arkkitehtuuriin liittyvistä uutisistamme? Liity uutiskirjetilaajaksi ja vinkkaa myös kollegalle!

Liity uutiskirjetilaajaksi tästä